Apeldoorn,
15
februari
2024
|
11:01
Europe/Amsterdam

Nieuw directieteam Centraal Beheer compleet

Divisievoorzitter Marteyn Roose maakt bekend dat het nieuwe directieteam van Centraal Beheer vanaf half maart 2024 compleet is. Met de aanstelling van Claudia Stewart als verantwoordelijke voor strategie, change & digital design is daarmee ook de herinrichting van de divisie afgerond. Alles is gericht op groei. Groei in klanttevredenheid en groei in klanten. Met als grote ambitie om de meest geliefde dienstverlener van Nederland te worden. Naast Marteyn Roose en Claudia Stewart bestaat het directieteam uit Peter Apeldoorn, Rogier de Weerd, Peggy Spaapen en Yory Wollerich.

Roose licht verder toe: “Onze ambitie is groot: de meest geliefde dienstverlener van Nederland worden. En met ons klantbestand van ruim 3 miljoen Nederlanders willen en kunnen we impact maken op mens en maatschappij. Dat doen we met onze verzekeringen (schade, inkomen en zorg) en financiële diensten. Maar ook met nieuwe diensten waarmee we huishoudens en VVE’s helpen om te verduurzamen (zonnepanelen, warmtepompen, groene daken et cetera) en zakelijke klanten helpen met de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers (zoals Lekker Bezig). Om onze klanten goed te bedienen, bieden we verschillende distributiekanalen: zowel direct, als via intermediaire relaties en andere samenwerkingspartners.”

  
Marteyn Roose
Marteyn Roose heeft een achtergrond in economische psychologie en brengt een mix van klantgerichtheid en data-analyse aan tafel. Hij heeft een uniek perspectief op klantrelaties en digitale innovaties voor Centraal Beheer. Hij was hiervoor directeur Particulieren en stond aan de start van de nieuw ingezette strategie. In september 2023 pakte hij het stokje over als divisievoorzitter van Centraal Beheer.
Peter Apeldoorn
Peter Apeldoorn is verantwoordelijk voor de verkoop, marktbewerking, proposities en bediening in de zakelijke markt voor Centraal Beheer en Avéro Achmea. Het is zijn missie om zzp’ers, kleine en grote ondernemers verder te helpen. En in de intermediaire markt bij te dragen aan het duurzaam succes van het intermediair.  
Rogier de Weerd
Rogier de Weerd is verantwoordelijk voor de verkoop, marktbewerking, proposities en bediening in de particuliere markt voor Centraal Beheer en FBTO. Hij heeft aan de start gestaan van de financiële diensten van Centraal Beheer en was verantwoordelijk voor propositie- en marketingmanagement bij FBTO. Met zijn ruime marktkennis en ervaring in het schadedomein én zijn grote netwerk in de schadeketens is het zijn ambitie om ons succes op de particuliere markt met Centraal Beheer en FBTO nog groter te maken.
Claudia Stewart
Claudia Stewart is vanaf 15 maart 2024 verantwoordelijk voor strategie, change & digitaal design bij Centraal Beheer. Eerder heeft Claudia uitgebreide ervaring opgedaan bij Rabobank (als directeur Particuliere Verzekeringen), OHRA en Nationale-Nederlanden.
Peggy Spaapen
Peggy Spaapen is verantwoordelijk voor Merk, Beleving en Marketingcommunicatie. Ze gelooft in de kracht van het merk en is verantwoordelijk voor merkpositionering, waaronder ook de ‘Even Apeldoorn bellen’ campagnes. Samen met haar team en alle collega's maakt zij zich hard om onze merkbelofte waar te maken en onze klanten elke dag voorop te stellen.
Yory Wollerich
Yory Wollerich is verantwoordelijk voor data en analytics. Hij is dag in dag uit met zijn team bezig de organisatie mee te nemen om klantgericht te werken met data, van de modellen tot het personaliseren van informatie voor klanten tot het oprichten van de analytical data community binnen Achmea. Zijn doel is data gedreven werken nog meer in het DNA van de organisatie krijgen.