Apeldoorn,
01
november
2018
|
07:58
Europe/Amsterdam

Beste in onderzoek door Verbond van Verzekeraars

Centraal Beheer kwam als beste zakelijke schadeverzekeraar uit de bus in het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek onder zakelijke verzekeraars van het Verbond. Sinds 2012 doet het Verbond jaarlijks klantevredenheidsonderzoek onder klanten van zakelijke verzekeraars. Dit jaar waren er 9 deelnemers in totaal 14 deelonderzoeken. Centraal Beheer scoorde dit jaar een 7,8 (Score 2017: 7,5).

Jack Hommel: “Deze prijs is een mooie stap in onze ambitie om de persoonlijke verzekeringspartner te zijn die proactief bijdraagt aan groei van ondernemers. Dat doen we door uit te blinken op die momenten die belangrijk zijn voor onze klanten. Met snelheid, gemak en de persoonlijke aanpak die klanten van ons gewend zijn. Dit mooie resultaat geeft aan dat we op de goede weg zijn!”

Ondernemers helpen groeien
“We willen ondernemers echt toegevoegde waarde bieden. Daarom werken we hard aan innovatieve dienstverlening waarmee we onze klanten oplossingen bieden die ze helpen groeien. Zoals met ons nieuw dienstenconcept “Even bijspringen” waarmee we de klant vanuit onze expertise helpen. Bijvoorbeeld op het gebied van juridisch advies of cyber. We hebben dus zeker ook de ambitie volgend jaar weer nummer 1 te zijn!”