Apeldoorn,
19
november
2018
|
11:57
Europe/Amsterdam

Zen met Sint met hulp van Centraal Beheer

Centraal Beheer lanceert vandaag een nieuwe dienst: de Zin in Sint hulpdienst. Hiermee helpen we je van stress en ongemak af rond alles wat je voor het Sinterklaasfeest moet regelen. We zorgen ervoor dat je ontspannen geniet van dit jaarlijkse kinderfeest.

Ieder jaar leidt het vrolijke Sinterklaasfeest in de weken ervoor bij veel mensen tot spanning en stress omdat er zoveel moet gebeuren. Surprises maken, cadeautjes kopen, gedichten schrijven, voor iets lekker zorgen, en natuurlijk de kinderen rustig houden. Om dat allemaal een beetje meer ontspannen te kunnen doen, komt Centraal Beheer nu met de nieuwe dienst. Matthijs Algra, communitymanager: “Bij Zin in Sint draait alles om een relaxte Sinterklaasavond. Zie het als een hulpdienst om mensen in deze stressvolle tijd een handje te helpen om helemaal zen met Sint te worden.”

Van Zen met Sint tot Lievestroom
Met de Zin in Sint hulpdienst krijg je uiteraard hulp bij het dichten en kun je knutselvlogs bekijken over te gekke surprises. Om de kinderen rustig te houden tijdens de spannende dagen zijn er kleurplaten, spelletjes en een recept om samen de lekkerste pepernoten te bakken. En je kunt ook al je vragen stellen tijdens een livestream met Sinterklaas, die hij zelf ‘Lievestroom’ noemt. Last but not least is er Zen met Sint: de ultieme ontspanning begint met een podcast van Sint. Het hele pakket voor een ontspannen Sinterklaasfeest is makkelijk te vinden en gratis te gebruiken op zininsint.nl.