Apeldoorn,
28
juli
2014
|
10:38
Europe/Amsterdam

Self driving car centraal in nieuwe Even Apeldoorn bellen commercial

In de nieuwste commercial van Centraal Beheer draait alles om een zelfrijdende auto.

In de nieuwe Even Apeldoorn bellen commercial Self driving car zien we hem dan eindelijk: de zelfrijdende auto. Stap achterin, vertel ‘m waar je heen wilt en de auto doet de rest.Hij neemt automatisch de juiste afslag. Stopt keurig voor een rood licht en wijkt moeiteloos uit voor eventuele gevaarlijke obstakels. Laat je rijden, terwijl jij comfortabel op de achterbank zit. Met de zelfrijdende auto ben je voortaan altijd precies op tijd. Alleen komt de auto zelf misschien net iets te vroeg… voor de andere weggebruikers.

Self driving car is de 56ste ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial en is onderdeel van de campagne voor de autoverzekeringen van Centraal Beheer. De afdronk is dat er altijd iets kan gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als er iets mis gaat dan staat Centraal Beheer Achmea dag en nacht voor haar klanten klaar om te helpen.

In aanloop naar de lancering van de commercial deed afgelopen dagen op verschillende autoblogs het gerucht de ronde dat er op de Nederlandse wegen getest wordt met een zelfrijdende auto. Dit gerucht werd op gang geholpen door een filmpje dat Centraal Beheer verspreidde en maakt onderdeel uit van de campagne.

De commercial is vanaf nu online te bekijken via you tube en verschijnt vanaf dinsdag 29 juli op televisie.