Apeldoorn,
19
september
2018
|
10:37
Europe/Amsterdam

RoadGuard verovert Nederland

RoadGuard, de pechhulpdienst zonder abonnement, lanceert haar nieuwe campagne. Het doel is RoadGuard neer te zetten als de meest flexibele, transparante en betrouwbare pechhulp-aanbieder van Nederland.

Jaap de Groot, een van de initiatiefnemers van RoadGuard: “We zijn nog jong, maar RoadGuard heeft ruimschoots zijn succes al bewezen. We hebben duizenden klanten weer op weg geholpen na pech. Gemiddeld krijgen we een 8.7 voor onze service. Een geweldige score waarmee we heel Nederland gaan veroveren. Dat doen we ook met de campagne ‘Maak kennis met RoadGuard’.”

Een campagne met een echte held
"We maken gebruik van ons beeldmerk en laden RoadGuard met een extreem herkenbaar en uniek personage: een grote vriendelijke Viking. Hij is dé personificatie van ons netwerk van ruim 750 monteurs die 24/7 voor je klaar staan. Tot nu toe hebben we alleen radiocampagnes gedaan, dit is onze eerste film. Onze nieuwe commercial staat intussen online. En vanaf deze week zijn we te horen op o.a. Radio 538, Q-Music, 3FM en Sky Radio.”

Een unieke start
Voor de start van de campagne maakten alle medewerkers bij Centraal Beheer in Apeldoorn persoonlijk kennis met de indrukwekkende campagneheld. Binnen no time werden de meest originele foto’s met deze 2,18 meter lange Viking gedeeld via social media. Betere ambassadeurs van de nieuwe campagne kan RoadGuard, een initiatief van Centraal Beheer, zich niet wensen.

 

 

 

 

 

 

 

Het gemak van pechhulp on demand
RoadGuard biedt overal in Nederland direct pechhulp zonder abonnement of verzekering. De app is in mei 2016 geïntroduceerd in Nederland en sindsdien 210.000 keer gedownload. Via de app maak je eenvoudig een pechmelding die binnenkomt bij de dichtstbijzijnde beschikbare pechhulpverlener. Met het netwerk van ruim 750 monteurs, krijg je 24/7 binnen gemiddeld 30 min pechhulp. Je ziet direct wat de kosten zijn, wie je komt helpen en hoe lang het duurt voordat de monteur bij je is. En je betaalt alleen voor de hulp die je krijgt. Ook kun je de monteur die naar je toekomt live op een kaart volgen. En via de app kun je het thuisfront laten weten waar je met pech langs de weg staat.

Aanstekelijke commercial
Voor het concept en de uitwerking heeft RoadGuard samengewerkt met Neal Kok en Bas Burggraaff van bureau Aanstekelijk: “We hebben zelden zo’n fijne samenwerking meegemaakt waarbij de klant echt 'all-in' met ons gedurfde idee meeging. Pechhulp is niet bepaald 'high-interest’, dus we wilden het vooral zo aanstekelijk mogelijk maken. What’s in the name. De commercials zijn echt on-Hollands geworden, cinematic storytelling in een komisch jasje. Wij zijn enorm trots op het resultaat dat we met een fantastisch team hebben neergezet.”

Over RoadGuard
RoadGuard biedt direct pechhulp via een app, zonder abonnement. 24/7 en in heel Nederland. Voor je auto, busje, motor, scooter, je caravan of je camper. Waar je ook staat in Nederland. En ook voor de zakelijke rijders. RoadGuard is gratis beschikbaar voor iPhone en Android. De app maakt gebruik van het pechhulpnetwerk van alarmcentrale Eurocross Assistance. RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer. Zie voor meer informatie: RoadGuard.nl.