Apeldoorn,
10
april
2017
|
10:07
Europe/Amsterdam

RoadGuard introduceert eerste on demand pechhulp voor bedrijfswagens

RoadGuard, de pechhulpdienst zonder abonnement komt met een zakelijke variant. Het initiatief van Centraal Beheer en Eurocross Assistance werd vorig jaar gelanceerd voor de consumentenmarkt en breidt nu uit voor bedrijven met auto’s en busjes. 
 

RoadGuard Zakelijk is de oplossing voor bedrijven die vinden dat ze teveel betalen aan verzekeringen of abonnementen voor pechhulp. Met RoadGuard beheren bedrijven alle voertuigen in één overzicht en betalen alleen voor de verleende pechhulp op basis van een factuur achteraf. Bij pech zien de bestuurder en wagenparkbeheerder direct welke monteur komt helpen, waar hij zich bevindt en hoe lang het nog duurt voordat hij ter plekke is. Hiermee biedt RoadGuard als eerste pechhulp ‘on demand’ voor de zakelijke markt. 

Vraag vanuit de zakelijke markt
Jaap de Groot, een van de initiatiefnemers van RoadGuard: “RoadGuard is opgezet als lean start-up in de consumentenmarkt. We zijn klein begonnen en ontwikkelen door op basis van gebruikersfeedback. Positieve reacties en vragen van bedrijven vormden aanleiding voor de ontwikkeling van een zakelijk variant. Met een aantal van deze bedrijven starten we vandaag als eerste.”

RoadGuard zakelijk is direct te gebruiken
Op roadguard.nl/zakelijk kunnen bedrijven aan de hand van hun huidige verzekering of abonnement berekenen wat zij gemiddeld per jaar kunnen besparen en zich direct aanmelden. RoadGuard is in mei 2016 gelanceerd en sindsdien ruim 85.000 keer gedownload. Gemiddeld worden de door RoadGuard afgehandelde pechmeldingen met een 8.6 beoordeeld. 

 

OVER ROADGUARD
RoadGuard biedt direct pechhulp via een app, zonder abonnement. 24/7 en in heel Nederland. Voor je auto, busje, motor, scooter, je caravan of je camper. Waar je ook staat in Nederland. En ook voor de zakelijke rijders. RoadGuard is gratis beschikbaar voor iPhone en Android. De app maakt gebruik van het pechhulpnetwerk van alarmcentrale Eurocross Assistance. RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en Eurocross Assistance. Zie voor meer informatie: www.RoadGuard.nl