Apeldoorn,
26
november
2019
|
11:12
Europe/Amsterdam

Oplossing voor pakjesprobleem Sinterklaasavond

‘Waar verstoppen we de cadeautjes op pakjesavond?’ En ‘hoe laten we aan de kinderen weten waar ze verstopt zijn?’ Iedereen zal deze jaarlijks terugkerende vragen herkennen. Vaak wordt gretig gebruik gemaakt van de goede buur die aanklopt en een zak neerzet. Of iemand ‘zet even de container buiten’. Het levert soms wat gedoe op en nieuwsgierige kinderen krijgen dat op enig moment in de smiezen. Centraal Beheer heeft daar iets op gevonden.

Hoe leuk is het als sinterklaas zelf vertelt waar hij de cadeautjes heeft verstopt?
Dat kan nu met de SMS-service (Sint Message Service) van Zin in Sint, de Sinterklaasdienst van Centraal Beheer. Hiermee ontvang je via sms een videoboodschap waarin Sinterklaas je vertelt waar de cadeautjes liggen.

Sinterklaas legt graag zelf even uit hoe het werkt: https://youtu.be/7IDoMxfX71I

Sint Message Service via Zininsint.nl
Matthijs Algra, communicatiespecialist: “Bij Zin in Sint draait alles om een relaxte Sinterklaasavond. Na het succes van de afgelopen jaren met een gedichtengenerator, speciale kleurplaten en Sinterklaas die verhaaltjes voorleest om het kroost wat te bedaren, introduceert Centraal Beheer dit jaar de Sint Message Service op het speciale platform zininsint.nl.”