06
april
2023
|
09:02
Europe/Amsterdam

Fietsverzekering Centraal Beheer in ruim 20 winkels Fietsvoordeelshop.nl

Klanten kunnen meteen fietsverzekering afsluiten in alle vestigingen van Fietsvoordeelshop.nl

Afbeelding_dame_fiets_CB (002)

Nederland is een fietsland. Fietsen doen we graag en op steeds geavanceerdere fietsen. Tegelijk hebben elektrische fietsen en e-bikes vaak een hogere waarde en kan er schade of een storing optreden. Hierdoor neemt de behoefte van klanten aan een goede fietsverzekering, inclusief pechhulp, toe. Fietsvoordeelshop.nl en Centraal Beheer zijn daarom een nieuwe samenwerking aangegaan door klanten in de ruim 20 winkels bij aankoop van een fiets meteen een passende verzekering aan te bieden.

Fietsvoordeelshop.nl startte in 1972 met een tweewielercentrum in Opmeer. In 50 jaar is de onderneming van de Noord-Hollandse familie Vriend uitgegroeid tot een van de grotere spelers in Nederland met meer dan 20 winkels en een webshop. Fietsvoordeelshop.nl biedt – naast de verkoop van een ruime selectie aan merkfietsen – al jaren verzekeringen aan. In overleg met de wielerexperts heeft Centraal Beheer zijn fietsverzekering aangepast aan de huidige tijd, waarbij onder andere pechhulp is toegevoegd.

Meteen bij aanschaf afsluiten
Door de fietsverzekering meteen bij aanschaf in de winkel aan te bieden en af te sluiten, ervaren alle betrokkenen gemak. Allereerst de klant, die zonder gedoe en direct goed verzekerd met zijn elektrische fiets aan het verkeer kan deelnemen. De verkoper, die zijn klant van een totaalservice voorziet met een kwaliteitsfiets, eventueel onderhoud, garantie en bijbehorende verzekering. En tot slot de verzekeraar, die zijn fietsende klanten ontzorgt met een passende dekking op het moment dat het relevant is. ‘Met de fietsverzekering van Centraal Beheer is de klant dus niet alleen meteen goed verzekerd tegen diefstal, schade en pech, maar ook verzekerd van een uitstekende schade-afhandeling,’ aldus Frank van de Haar, Business Development Manager Schade van Centraal Beheer.

Live op winkellocaties
Het nieuwe verzekeringsconcept is live en op de locaties geïntroduceerd aan de winkelmedewerkers van Fietsvoordeelshop.nl. Dit betekent dat de fietsverzekering van Centraal Beheer primair op alle winkellocaties wordt aangeboden. ‘Alles staat klaar nu het nieuwe fietsseizoen is begonnen,’ stelt Frank van de Haar van Centraal Beheer. Bovendien is fietsen een gezonde duurzame activiteit, waaraan alle betrokkenen graag meer aandacht geven. Om dit te versterken is Fietsvoordeelshop.nl sinds kort ook aanbieder in de Klimaatwinkel van Centraal Beheer voor medewerkers van Achmea. Zo kunnen circa 12.500 medewerkers hun klimaatbudget onder andere gebruiken voor de aanschaf van een (elektrische) fiets.

Over Centraal Beheer

Centraal Beheer is een onderdeel van de brede financiële dienstverlener Achmea. Particulieren en bedrijven kunnen bij Centraal Beheer terecht voor verzekeringen, financiële producten en diensten. Wij geloven in een persoonlijke relatie met onze klanten en oplossingen. Centraal Beheer heeft ruim 3.000 medewerkers en is gevestigd in Apeldoorn. Voor meer informatie: www.centraalbeheer.nl

Over Fietsvoordeelshop.nl

Al sinds 1972 helpt Fietsvoordeelshop.nl iedereen lekker te fietsen. Wat ooit begon als fietsenmaker in het Noord-Hollandse Opmeer is inmiddels een bedrijf met meer dan 300 medewerkers en ruim 20 winkels door heel Nederland. Online of in de winkel een mooie fiets gezien? Maak dan meteen een proefrit. Ook voor advies, service of onderhoud staat Fietsvoordeelshop.nl altijd voor de klant klaar. De fietsexperts helpen snel, vakkundig en op iedere locatie.