24
mei
2019
|
09:33
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer wint SAN Reclameparel Accent

Centraal Beheer won gisteravond een SAN Reclameparel Accent voor de Even Apeldoorn bellen-campagne. Met deze prijs is Centraal Beheer officieel onderscheiden door de vakjury als Beste Reclamecampagne van de afgelopen dertig jaar. Peggy Spaapen van Centraal Beheer kreeg de award uit handen van de vakjury in studio 21 in Hilversum.

We zijn heel erg trots op deze eervolle beloning voor onze legendarische Even Apeldoorn bellen-commercials. Wat een mooie waardering voor onze iconische commercials die al meer dan 30 jaar bestaan!”, aldus Peggy Spaapen, senior manager Strategie Merkpositionering & Marketing van Centraal Beheer.

Welbekende knipoog
‘Even Apeldoorn bellen’ is onlosmakelijk met Centraal Beheer verbonden en staat voor de welbekende knipoog en het humoristische ‘Even Apeldoorn bellen’ moment en het gemak waarmee je contact met ons opneemt als het even tegen zit. Spaapen: “De commercials werden drie keer eerder bekroond met een Gouden Loeki en we haalden achttien keer de laatste/beste vijf bij de Gouden Loekie Verkiezing. ” De Reclameparels zijn de beste campagnes van de afgelopen dertig jaar, een eenmalige categorie in verband met het dertigjarige bestaan van SAN.