Apeldoorn,
27
mei
2016
|
09:05
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer verlost 3.000 auto’s van 9.000 kleine deukjes in Ahoy

10e editie van de Kleine-Deukjes-Dagen® voor klanten

Op 27 en 28 mei organiseert Centraal Beheer voor de 10e keer de Kleine-Deukjes-Dagen® voor haar klanten. Verspreid over twee dagen worden 3.000 auto’s gratis verlost van hun kleine deukjes. 

Centraal Beheer organiseert de Kleine- Deukjes-Dagen® om haar klanten kennis te laten maken met haar schadeservice. Pieter Louter, directievoorzitter van Centraal Beheer: “Of je goed verzekerd bent, weet je pas echt als je schade hebt. In het klantenonderzoek van Centraal Beheer van maart 2016 gaven onze klanten onze schadeservice gemiddeld een 8,6. Wij wensen onze klanten natuurlijk vooral schadevrije jaren toe. Maar willen hen wel graag laten kennismaken met onze uitstekende schadeservice. Daarom organiseren wij nu al weer voor de 10e keer de Kleine-Deukjes-Dagen®.

Tijdens dit grootse evenement kunnen klanten die zijn uitgenodigd en zich hebben aangemeld gratis tot 3 kleine deukjes in hun personenauto laten repareren. Onder het genot van een kop koffie en wat lekkers.

Al 67.778 deukjes gerepareerd
In negen edities van de Kleine-Deukjes-Dagen® zijn al 67.778 deukjes gerepareerd. Deze keer verwacht Centraal Beheer 3.000 auto’s in Ahoy, goed voor zo’n 9.000 te repareren deukjes.

Om een beeld te geven wat dat inhoudt: zet ze achter elkaar en het wordt een rij van zo’n 15 kilometer lang. Zo heeft Centraal Beheer de afgelopen 9 keer virtueel in totaal een file van ruim 86 km “veroorzaakt”.

Klanten aangenaam verrast
Maar liefst 43.138 kopjes koffie hebben wij ingeschonken. En zijn er in totaal 31.059 appelflappen en 20.706 saucijzenbroodjes opgegeten. Klanten zijn altijd aangenaam verrast dat er echte mensen van Centraal Beheer aanwezig zijn om deze dagen in goede banen te leiden. Maar liefst 880 medewerkers van Centraal Beheer hebben vrijwillig meegeholpen. Ook zij vinden dit een unieke kans om persoonlijk in contact te komen met onze klanten.

Meer weten over de Kleine-Deukjes-Dagen®?
Op kleinedeukjesdagen.nl leest en ziet u meer. O.a. filmpjes over de dagen en foto’s gemaakt door klanten, restylers en medewerkers. En alle reacties van de bezoekers zelf. Zij gaven ons de afgelopen keer gemiddeld een 9,4!