Apeldoorn,
20
april
2018
|
08:02
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer uitgeroepen tot klantvriendelijkste verzekeraar

Centraal Beheer heeft gisteravond de titel ‘klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland’ gewonnen tijdens de jaarlijkse uitreiking van de publieksprijs voor het klantvriendelijkste bedrijf.

Albert Spijkman, directievoorzitter Centraal Beheer: “Wij zijn super blij met deze waardering van onze klanten. Het is een duidelijke bevestiging dat we met onze inspanningen, om onze klanten nog beter te helpen, op de goede weg zijn. Deze prijs stimuleert ons om daarmee met volle kracht verder te gaan.”

Over de prijs
Het Klantvriendelijkste Bedrijf is de grootste onafhankelijke publieksprijs voor klantvriendelijkheid. De verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is de publieksprijs van de CustomerFirst Awards. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens het CustomerFirst Gala op 19 april 2018. De initiatiefnemers – Stichting NCCA, SAMR en CustomerFirst – vergroten met de jaarlijkse uitreiking van vakprijzen in diverse categorieën, publieksprijzen (Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland) en een MVO-prijs (Plantronics Team Trophy) de bewustwording rond klantgerichtheid.