Apeldoorn,
10
oktober
2019
|
15:25
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer tekent samenwerkingsovereenkomst met Vakgarage voor aanbieden AutoZeker

 

De autobedrijven die bij Stichting Vakgarage zijn aangesloten, gaan de autoverzekering van Centraal Beheer aan hun klanten aanbieden. Daartoe tekenden Centraal Beheer en Vakgarage vandaag een samenwerkingsovereenkomst.

AutoZeker is het autoverzekeringspakket van Centraal Beheer speciaal voor autobedrijven. Hiermee kunnen zij zowel de zakelijke als de particuliere klant die een auto koopt direct een aantrekkelijke autoverzekering aanbieden. Vakgarage is een franchise-organisatie waarbij ruim 300 universele autobedrijven zijn aangesloten.

Voordelen voor klant en autobedrijf
Karina Buiting - van Bokhorst, accountmanager Mobiliteit bij Centraal Beheer: “Bij de aankoop van een auto hoort ook een verzekering. Met het AutoZeker pakket verkoopt het autobedrijf zelf een verzekeringspolis aan zijn klanten. Karina legt uit: “Daarmee creëer je schadesturing en klantenbinding. Wij zien dat mensen voor schadeherstel graag terug willen naar het autobedrijf waar ze hun auto hebben gekocht. Dat voelt vertrouwd. Bovendien hebben ze dan als er iets mis is één vertrouwd aanspreekpunt. Centraal Beheer is een sterk en vertrouwd merk net als Vakgarage. Die combinatie betekent voor de klant verzekerd zijn van een goede autoverzekering en van een professionele schade afwikkeling.”

Vishal Durgaram, Voorzitter Stichting Vakgarage: “Wij willen de klant in alle facetten van het invullen van hun mobiliteitsbehoefte bedienen. Daar hoort in het geval van het kopen van een auto ook het verzekeren van de auto bij. Tegelijkertijd is het altijd onze doelstelling om de bij ons aangesloten bedrijven zo veel mogelijk te ontlasten. Met Centraal Beheer hebben wij een gerenommeerde partner gevonden die deze behoefte op een moderne en voor alle partijen efficiënte manier kan invullen. Wij hebben hoge verwachtingen van deze samenwerking.”

Aansluiten en opleiden
Centraal Beheer gaat in nauwe samenwerking met de Stichting Vakgarage de autobedrijven aansluiten op AutoZeker. De verkopers van de autobedrijven volgen een opleiding voor AutoZeker en sluiten deze af met een examen. Vanaf november 2019 starten de eerste Vakgarages met het aanbieden van de verzekering aan hun klanten.