Apeldoorn,
18
april
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer partner van nlgroeit

Centraal Beheer is partner van nlgroeit. Beide partijen bundelen hun krachten om proactief bij te dragen aan het groeivermogen en de continuïteit van Nederlandse mkb-bedrijven. Dit doen ze door ondernemers te inspireren en bewust te maken van hun groeikansen.

Ralph van Dam, initiatiefnemer ondernemersprogramma bij Centraal Beheer: “Het platform nlgroeit past bij onze ambitie om ons meer te positioneren als brede zakelijke dienstverlener die proactief bijdraagt aan de groei en continuïteit van mkb-ondernemingen. Naast relevante kennissessies en events bieden we mkb-ondernemers het programma ‘Leidinggeven aan groei’ aan. De focus in dit programma ligt op de ondernemer zelf. Hij is namelijk doorslaggevend voor het succes van elk mkb-bedrijf. Met ondersteunende diensten staan we hem bij in zijn persoonlijke en zakelijke uitdagingen zodat hij daadwerkelijk zijn groeikansen benut.”

Kees de Jong, initiatiefnemer van nlgroeit: “Inmiddels bestaat nlgroeit drie jaar en heeft het programma diepe impact op Nederlandse ondernemers. De snelste groeiondernemers van Nederland (onder andere Harold Goddijn van Tomtom, Jitse Groen van Takeaway.com, Pieter Zwart van Coolblue) zijn als ambassadeur aangesloten en vele top CEO’s en ondernemers zijn mentor bij het programma. We zijn trots dat Centraal Beheer nu ook onze partner is. We vinden elkaar in het doel het groeivermogen van het MKB te vergroten.” Ook Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van KVK, vindt de samenwerking een versterking voor nlgroeit: “Het programma nlgroeit heeft sterke zichtbaarheid bij groeiondernemers in Nederland. Door het succes heeft het ministerie van EZK besloten haar funding te verlengen. Hierdoor is het nu in 2019 voor het eerst mogelijk om andere partners bij het programma te betrekken.”

Een ondernemersprogramma voor een toekomstbestendig mkb
Ralph van Dam: “Met ons programma ‘Leidinggeven aan groei’ richten we ons op ondernemers in de ‘scale-up fase’ die open staan voor nieuwe inzichten en persoonlijke ontwikkeling. In juni starten we met een serie masterclasses waarin de groei en ontwikkeling van de ondernemer als persoon en van zijn onderneming centraal staan. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.”

Over nlgroeit
Nlgroeit is een meerjarenprogramma dat tot doel heeft het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf te vergroten. Dat kan door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een mentor of opleiding. Het is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, KVK, NLevator en NL2025. Er zijn al meer dan 750 groeiondernemers verbonden aan een mentor.