18
november
2019
|
10:21
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer opent webwinkel voor ondernemers

Centraal Beheer introduceert de ‘Ondernemerswinkel’. Een platform met zakelijke dienstverlening voor ondernemers, zzp-ers en bedrijven. Zoals juridische hulp, diensten voor ICT-beveiliging en voor personeel en organisatie. Hiermee wil het bedrijf ondernemers een handje helpen bij allerlei zaken die tijdrovend zijn. Waardoor zij meer tijd over houden voor ondernemen.

Een ondernemer wil doen waar hij goed in is: ondernemen. Uit onderzoek door IPSOS in opdracht van Interpolis komt naar voren dat een ondernemer vaak voor situaties staat waar hij of zij geen kennis van of tijd voor heeft. Ondernemers liggen wakker van vraagstukken en uitdagingen als het behouden en werven van klanten, voldoen aan wet- en regelgeving, te hoge werkdruk, burn-outklachten onder personeel, concurrentie voorblijven en daarnaast als ondernemer ook zelf nog in staat blijven om het werk te blijven doen. Dit zijn uitdagingen waarbij ondernemers wel wat hulp kunnen gebruiken.

Voor iedereen
De Ondernemerswinkel is er niet alleen voor klanten van Centraal Beheer maar voor iedereen. Het aanbod bestaat uit concrete diensten en oplossingen die de ondernemer helpen. Voor grote impactvolle zaken en voor kleine alledaagse dingen. Zoals: zakelijk juridisch advies, incassodiensten, hulp bij burn-out klachten van personeel en ICT-beveiliging. Maar ook elektrakeuring en zakelijke pechhulp on demand. Waarbij de ondernemer kan vertrouwen op de ervaring en expertise van Centraal Beheer en haar partners. En niet zelf op zoek hoeft naar de beste expertise voor verschillende zakelijke vragen en situaties. En alles goed, snel en gemakkelijk geregeld.

Samen met partners
In de Ondernemerswinkel biedt Centraal Beheer ook diensten, oplossingen en services aan van partners. Deze partners komen uit het eigen netwerk. Zij hebben zeer veel expertise en ervaring op juist dát ene vakgebied. En bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Jack Hommel, directeur Centraal Beheer Bedrijven: “Het is belangrijk samen te werken met professionele partners. Die kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service net zo belangrijk vinden als wij. Samen kunnen we de ondernemer het allerbest helpen bij de uitdagingen waar hij voor staat.”

Naast verzekeraar ook dienstverlener
Verzekeringen voor bedrijven en hun medewerkers. Daar kent iedereen Centraal Beheer van. Maar Centraal Beheer doet meer. Want de oplossing is niet altijd verzekeren. Daarom biedt Centraal Beheer oplossingen op maat, in de vorm van diensten, kennis en services.