Apeldoorn,
21
december
2016
|
11:20
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer lanceert videobellen via de eigen app

Centraal Beheer biedt klanten nu ook de mogelijkheid om te videobellen via de Centraal Beheer app. Naast Even Apeldoorn bellen, appen en mailen kunnen we onze klanten nu nog persoonlijker van dienst zijn via videobellen.

In 2015 introduceerde Centraal Beheer al appen via een eigen messaging service in een veilige omgeving van de app, waarmee klanten direct kunnen communiceren met een medewerker van Centraal Beheer.

Contact op de manier die de klant wenst
Michiel Maathuis, Manager Mobile bij Centraal Beheer: “Videobellen biedt nu vooral uitkomst bij vragen over verzekeringen in situaties waarbij de klant graag persoonlijk contact wil. Bijvoorbeeld bij impactvolle gebeurtenissen. Wij zien videobellen als de volgende stap in onze servicestrategie om altijd op een sympathieke manier in verbinding te staan met de klant. Op de manier die de klant op dat moment wenst.

Direct persoonlijk contact in een veilige en vertrouwde omgeving
Michiel Maathuis: “Even appen is al laagdrempelig, eenvoudig en snel. Met het videobellen via de app voegen wij nog ‘persoonlijk’ hieraan toe. Videobellen is de meest persoonlijke manier om iemand te spreken via een digitaal kanaal. De klant ziet de medewerker en dat schept vertrouwen. Je staat als bedrijf ineens ontzettend dicht bij je klant en omgekeerd geldt dat ook. Wij geloven dat juist in een digitaal tijdperk onze menselijke touch het verschil maakt in het bieden van een oplossing.”

Over de Centraal Beheer app
Sinds de lancering in november 2014 hebben ruim 150.000 klanten van Centraal Beheer de app gedownload. Met de app kunnen klanten schademelden, wijzigingen doorgeven, gebruikmaken van pechhulp onderweg en contact opnemen met Centraal Beheer. Klanten hebben altijd alle informatie bij de hand. Een speciaal team van medewerkers is op werkdagen beschikbaar van 8.30 uur tot en met 17.30 uur om klanten te woord te staan.