Apeldoorn,
17
november
2017
|
10:00
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer lanceert Sinterklaas verzekering

Wat kan er misgaan tijdens een ouderwetse pakjesavond? Meer dan je denkt! Bij veel gezinnen neemt de stress behoorlijk toe in de aanloop naar 5 december. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat minstens 25% van de Nederlanders stress ervaart in aanloop naar deze feestdag. Daarom lanceert Centraal Beheer op zaterdag 18 november, de dag van de intocht van Sinterklaas in Dokkum, als eerste verzekeraar in Nederland een speciale #zininsint-verzekering. Iedereen die de gratis verzekering afsluit is verzekerd van een Sinterklaas zonder stress, zo geeft de verzekeraar aan. De #zininsint-verzekering is via de speciale website www.zininsint.nl verkrijgbaar in een Basis, Uitgebreid en Allrisk module.

Peggy Spaapen, manager marketing communicatie bij Centraal Beheer: “Het Sinterklaasfeest is altijd een beetje dubbel. Jong en oud kijken ernaar uit, maar een aanzienlijk deel van de mensen ervaart stress rondom het feest, zo blijkt al jaren uit onderzoek en ook uit eigen onderzoek dat we onlangs uitvoerden. Onder meer gedichten, cadeaus en surprises en hoge kosten leveren kopzorgen op. Gezinnen met kinderen tot 13 jaar ervaren de meeste stress. Daar willen we iets aan doen. Met onze nieuwe verzekering proberen we de stress rondom het Sint-feest op te lossen en bezorgen we deze families écht een heerlijk en zorgeloos avondje bij de open haard, zonder inpakstress en niet rijmende gedichten.”

Vragen aan de Sint, surpriseservice en gedichtadvies
De #zininsint-verzekering is verkrijgbaar in drie varianten: Basis, Uitgebreid en Allrisk. De basisverzekering biedt een snelle surpriseservice voor mensen met twee linkerhanden. In het Uitgebreid-pakket komt er bovenop deze service een gedicht op maat. Via de Allriskverzekering kunnen verzekerden in aanloop naar 5 december advies inwinnen door persoonlijk contact met de Sint via Facebook Live. In deze live-sessies deelt de Goedheiligman onder meer belangrijke tips uit het grote boek en kun je ook zelf vragen stellen. De livestream wordt in de allrisk-variant aangevuld met een surpriseservice en bevat daar bovenop nog eens onbeperkt gedichtadvies van de Sint.