Apeldoorn,
25
augustus
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer lanceert 62e ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial

Samenvatting

Vandaag gaat de nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial ‘Container’ in première. Dit is de 62ste commercial in de langstlopende reclamecampagne van Nederland. Gestart in 1985 en bekend van bekroonde klassiekers als ‘Rio’, ‘Leeuw’ en ‘Acupunctuur’. Inmiddels bel je Apeldoorn voor veel meer dan alleen verzekeringen.

Beproefd recept voor een glimlach
Container bannerCentraal Beheer, onderdeel van Achmea, hoopt Nederland weer een flinke glimlach te bezorgen met de nieuwe commercial. “Al meer dan 35 jaar kent Nederland onze beroemde oeps-momenten. ‘Even Apeldoorn bellen’ is niet voor niks een begrip in de Dikke Van Dale. Met de nieuwe commercial ‘Container’, laten we heel Nederland weer weten dat wij je altijd verder helpen” legt Peggy Spaapen, senior manager Strategie, Merkpositionering & Marketing, uit.

Even Apeldoorn bellen voor steeds meer diensten
Spaapen: “Je kunt Apeldoorn natuurlijk bellen als er iets mis gaat, maar je kunt voor steeds meer diensten bij ons terecht. We bieden gemak rondom wonen, helpen je met een hypotheek, je vervelende klusjes of het verduurzamen van je huis. Zeker op het domein van wonen kent Nederland grote uitdagingen. Dat vraagt om oplossingen waar wij graag een steentje aan bijdragen.”

“We bouwen continu aan de verbreding van ons assortiment om Nederlanders verder te helpen bij grote en kleine stappen in het leven. Ook ondernemers en zzp-ers ondersteunen we met diverse diensten bij hun bedrijfsgroei en continuïteit. Zo bieden we hulp bij schade, bijvoorbeeld wanneer er iets mis gaat in je transport… Maar ook bij het inzetbaar houden van personeel, zodat ze succesvol kunnen ondernemen.”

Kleine verwarring, grote gevolgen
DDB Unlimited ontwikkelde in opdracht van Centraal Beheer de 62e “Even Apeldoorn bellen” commercial, getiteld ‘Container’. De film laat zien hoe een ogenschijnlijk kleine verwarring op kantoor van een transportbedrijf, grote logistieke gevolgen heeft voor een student. De regie was namens productiemaatschappij Pink Rabbit in handen van Ismael ten Heuvel.

De nieuwe commercial van Centraal Beheer is vanaf 25 augustus op tv en online te zien. Je vindt hem hier.

Boilerplate

Over Centraal Beheer

Centraal Beheer is onderdeel van Achmea, de grootste coöperatieve verzekeringsgroep van Nederland. Particulieren en bedrijven kunnen bij Centraal Beheer terecht voor verzekeringen, financiële producten en diensten. Wij geloven in een persoonlijke relatie met onze klanten en oplossingen. Centraal Beheer heeft ruim 3000 medewerkers en is gevestigd in Apeldoorn. Voor meer informatie: www.centraalbeheer.nl