Apeldoorn,
24
september
2018
|
08:16
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer komt met klushulp voor de doe-het–niet-zelver

Centraal Beheer helpt mensen snel een goede vakman te vinden voor hun klussen in- en om het huis waar ze niet aan toekomen, geen zin in hebben of zelf niet kunnen. De Klushulp is een nieuwe dienst in het groeiende aanbod van diensten dat Centraal Beheer biedt naast haar verzekeringen.

Uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van Centraal Beheer blijkt dat klusjes in - en om het huis gemiddeld twee jaar blijven liggen. Dat geeft irritatie en een onrustig gevoel. Met de Klushulp helpt Centraal Beheer klanten en niet- klanten om deze klussen snel, goed en betrouwbaar te regelen. Zodat zij thuis kunnen genieten en meer tijd overhouden voor familie, vrienden, sport of hobby’s.

Betrouwbare vakmannen op het tijdstip dat het jou schikt
De Klushulp biedt betrouwbare vakmannen aan, online in te plannen op het tijdstip dat het jou schikt. En met de garantie dat ook als het onverhoopt niet goed gaat, er altijd voor een oplossing wordt gezorgd.

De meest voorkomende klussen kunnen door een vakman uit de buurt worden gedaan. Denk aan CV onderhoud, plinten leggen, gootsteen/ afvoer ontstoppen en de vaatwasser repareren. Maar ook lichtschakelaars maken, een lamp ophangen of een radiator verplaatsen behoren tot de mogelijkheden. De vakmannen kunnen op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur worden ingepland en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur.Goede vakmensen zijn vaak lastig te vinden en hebben het ook druk. Via Centraal Beheer kunnen mensen snel een kwalitatief goede klushulp vinden. Centraal Beheer werkt hiervoor samen met startup Zoofy. De Klushulp gaat van start met 44 veel voorkomende klussen die gedaan kunnen worden. Dit wordt later uitgebreid.

Meer diensten voor dagelijks gemak
Marteyn Roose, directeur bij Centraal Beheer: “De Klushulp past in de koers van Centraal Beheer om niet alleen verzekeringen maar ook diensten aan te bieden, om klanten en niet- klanten altijd verder te helpen en dagelijks gemak te bieden. Daarom investeren we volop in nieuwe diensten om hulp te bieden bij dagelijkse kleine ongemakken waar mensen geen tijd voor, geen zin in of geen verstand van hebben.”

Eerder dit jaar is de dienst Telefoonreparatie gelanceerd, waarmee mensen hun telefoon kunnen laten repareren op een locatie naar keuze. Andere diensten die Centraal Beheer biedt zijn de autoschadeherstel service en de pechhulp on demand RoadGuard.