Apeldoorn,
20
april
2016
|
14:25
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer kleurt roze en ontvangt vrijwilligers in aanloop naar Giro Gelderland

Centraal Beheer is citypartner van de gemeente Apeldoorn voor de Big Start van de Giro Gelderland op 6 mei. De voorbereidingen in aanloop naar het evenement zijn in volle gang. Op 19 april kwamen vrijwilligers bijeen in het pand van Centraal Beheer.

Vrijwilligerscafé in roze verlicht Centraal Beheer pand
Gisteravond kwamen ruim 120 vrijwilligers naar het kantoor van Centraal Beheer voor het vrijwilligerscafé Apeldoorn. De verzekeraar stelde haar kantoor beschikbaar voor de bijeenkomst voor alle vrijwilligers die komen helpen tijdens de Giro. Zij werden onthaald in mooi aangeklede girostijl. En kregen tekst en uitleg over taken en verantwoordelijkheden. Na afloop kleurde het pand buiten giro-roze.
Marjanne Mulder, manager communicatie Centraal Beheer: “Apeldoorn kleurt roze in aanloop naar de Giro! En wij zijn trotse citypartner.”

Vrijwilligers verzekerd
Vrijwilligers zijn onmisbaar, ook bij evenementen zoals de Giro. Centraal Beheer verzekert al jaren vrijwilligers mede vanuit de overtuiging dat zij een onmisbare schakel zijn voor het maatschappelijke leven. Het is belangrijk dat ze ondersteund worden bij het belangrijke werk dat ze doen. Zij zorgen er mede voor dat evenementen als de Giro gaan ‘bruisen’. De vrijwilligers bij de Big Start van de Giro in Apeldoorn zijn via de gemeente Apeldoorn ook bij Centraal Beheer verzekerd.

Giro Gelderland
Op 6, 7 en 8 mei organiseren de Provincie Gelderland en de gemeenten Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen de eerste drie etappes van de Italiaanse wielerronde Giro d’Italia. In Apeldoorn staat op 5 mei de ploegenpresentatie gepland en op 6 mei de echte start in de vorm van een tijdrit die finisht op de Loolaan.