Apeldoorn,
14
april
2016
|
10:38
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer introduceert Thuis Hypotheek samen met intermediair

Centraal Beheer lanceert de Thuis Hypotheek. Een nieuw product met onderscheidende dienstverlening en klantbediening. Om nog beter aan te sluiten op de wensen van klanten en veranderingen in de markt. Centraal Beheer start vanaf 18 april met de verkoop van het nieuwe product via geselecteerde intermediairs.

Robin Clements, directeur Retail bij Centraal Beheer: “Wij zien dat klanten behoefte hebben aan een nog persoonlijkere oplossing. En bovendien willen ze dat snel en efficiënt kunnen regelen, zeker nu de huizenmarkt weer aantrekt. Dat bieden we ze nu. Voor het eerst doen we dat samen met het intermediair. Met de Thuis Hypotheek zorgen we er samen voor dat klanten met vertrouwen een huis kunnen kopen.”

Klanten willen zekerheid, gemak en een vertrouwd gevoel
Als klant wil je precies weten waar je aan toe bent, zowel bij het afsluiten van de hypotheek als daarna. Bovendien wil je echt voelen dat er met je wordt meegedacht. Dat is precies wat de Thuis Hypotheek klanten biedt. Clements: “Klanten willen zekerheid, gemak en een vertrouwd gevoel. Dat gaan wij ze bieden. Niet alleen bij het aangaan van de hypotheek, maar wat ons betreft voor de komende 30 jaar. Dat zijn de uitgangspunten voor de Thuis Hypotheek. Zo geven we klanten op de relevante momenten inzicht tijdens het aanvraagproces. En ook na het sluiten van de hypotheek blijven we meedenken. Zo krijgen klanten automatisch een lagere rente als ze door aflossen in een lagere risicoklasse komen”.

Verkoop en advies via intermediair
Centraal Beheer start vanaf 18 april met de verkoop via geselecteerde intermediairs. Dat zijn de serviceproviders DAK en VCN- en de bij hen aangesloten intermediairs, en de hypotheekketens De Hypotheker en de CMIS groep, met de labels De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur.
Clements: “Wij geloven in de kracht van een ijzersterke samenwerking tussen hypotheekadviseur en aanbieder. Daarom hebben wij de Thuis Hypotheek juist samen ontwikkeld met hypotheekadviseurs. Zij zijn immers als geen ander thuis in hypotheekadvies. Ook na de marktintroductie blijven we door co-creatie werken aan de verbetering van het product en de dienstverlening voor onze klanten.”