Apeldoorn,
12
december
2017
|
16:53
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer in aktie voor 3FM Serious Request

De voorbereidingen op het Marktplein in Apeldoorn zijn in volle gang en het aftellen is begonnen. Nog 6 dagen en dan gaat 3FM Serious Request Apeldoorn van start! Centraal Beheer steunt dit initiatief. En helpt graag mee om van deze 14e editie een succes te maken.

Stille ramp
In de westerse wereld weten mensen elkaar na een ramp vaak snel weer te vinden. In ontwikkelingslanden is dit veel moeilijker. In de chaos van een ramp of conflict raken vluchtende mensen elkaar kwijt. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen wanhopig op zoek naar familie. In de week van 18 tot en met 24 december haalt 3FM Serious Request geld op. Om zo ouders en kinderen op te sporen en ze weer te herenigen.

Hoe helpt Centraal Beheer?
Wij stellen op Kerstavond ons gebouw en faciliteiten beschikbaar voor de actie. Het Rode Kruis richt hier dan een callcenter in. Ruim 200 vrijwilligers van het Rode Kruis en medewerkers van Centraal Beheer proberen hier zo veel mogelijk telefoontjes van gulle gevers te beantwoorden. De totale opbrengst van de actie wordt dezelfde avond nog bekendgemaakt door de dj’s van het Glazen Huis. Maar dat is niet het enige...

Wat doen wij nog meer?
Ruim 1.300 Achmea-medewerkers doneerden de waarde van hun kerstpakket aan 3FM Serious Request. En medewerkers startten leuke acties om geld in te zamelen. Nieuwsgierig? Bekijk de actiepagina van Centraal Beheer op www.kominactie.3fm.nl.

Er gebeurt de komende tijd van alles rondom Serious Request. Al het nieuws dat we hebben, is te lezen in dit magazine.