Apeldoorn,
03
december
2014
|
12:57
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer helpt bij het kopen van een auto

Consumenten stellen vragen aan de specialisten van het Autoteam

Voor veel mensen is het aanschaffen van een auto best lastig. Want een auto koop je niet elke dag. Het levert vaak onzekerheid op. Centraal Beheer wil mensen daarbij graag helpen. Met het Autoteam staan 5 specialisten klaar om de vragen van consumenten over de aanschaf van een auto persoonlijk te beantwoorden.

Veel onzekerheid bij de aankoop van een auto
Veel mensen vinden een auto kopen ingewikkeld. Wat is een goede prijs? Welke technische onderdelen hebben extra aandacht nodig? Wat past bij mijn gezinssituatie en rijgedrag? Niet iedereen kent iemand die kan helpen. Daarom heeft Centraal Beheer de specialistische kennis gebundeld op 1 platform: het Autoteam. Daar kunnen consumenten al hun vragen stellen over het kopen van een auto.

Vijf specialisten beantwoorden persoonlijk de vragen van consumenten
Het Autoteam bestaat uit 5 specialisten die samen veel kennis en ervaring in huis hebben. Centraal Beheer is daarvoor de samenwerking aangegaan met externe experts. De technisch specialist is bijvoorbeeld een oud-monteur en productmanager bij Profyle Tyrecenter. De auto-onderhandelaar helpt dagelijks klanten met de aankoop van een auto, vanuit zijn eigen onderneming. De journalist is een freelance tekstschrijver die onder meer voor autoblogs schrijft. De autofan is een gepensioneerde autoliefhebber, die jaren in de autobranche heeft gewerkt. De verzekeringskennis to slot komt uit eigen huis, daarvoor staat een kennisspecialist van Centraal Beheer klaar.

Een open platform
Bezoekers van het platform kunnen bladeren door de vragen die anderen al eens gesteld hebben aan het Autoteam. Of zij kunnen zelf een vraag stellen aan de specialist van hun keuze. De specialist zo gauw mogelijk met de vraag aan de slag. Als het antwoord klaarstaat krijgt de vragensteller vanzelf bericht. Een vraag stellen is volledig vrijblijvend (en gratis). De specialisten vinden het leuk om op deze manier mensen op weg te helpen.