Apeldoorn,
16
april
2015
|
17:19
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer gaat samenwerking aan met startende ondernemers

Centraal Beheer gelooft in de kracht van het verbinden van startups met de business van Centraal Beheer. Daarom opent zij op 16 april haar deuren voor Seats2meet en voor ondernemers van het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CVJO).

Centraal Beheer biedt vanaf vandaag in haar pand in Apeldoorn werkruimte aan startende ondernemers van CVJO Apeldoorn en Seats2meet. Centraal Beheer wil hiermee het delen van kennis en expertise stimuleren zowel tussen de ondernemers onderling als tussen Centraal Beheer en de ondernemers. Het doel is van elkaar leren en elkaar inspireren om tot nieuwe ideeën en business initiatieven te komen.

Plek voor ondernemerschap, innovatie en verbinding
Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: “Centraal Beheer omarmt innovatie en stelt zich open voor de toekomst. Door ondernemers en klanten in huis te halen, is het eenvoudig om hen te betrekken bij onze uitdagingen en vraagstukken maar ook andersom. We willen de co-creatie en samenwerking met onze medewerkers gaan faciliteren en inspiratiebijeenkomsten organiseren.”

Het CVJO is een broedplaats voor starters en een kweekvijver voor ondernemend talent. Het CVJO biedt ondernemers een inspirerende omgeving. Seats2Meet biedt inspirerende werkplekken aan ZZP’ers met het doel waarde te creëren door kennis te delen en te verbinden.

Eerder al opende Centraal Beheer de deuren van het Ontmoetingsgebouw op de campus in Apeldoorn voor klanten van Centraal Beheer. Zij kunnen daar gebruik maken van de flexwerkplekken en kantoorfaciliteiten.

 

Over CVJO
Het CVJO is een broedplaats voor starters en een kweekvijver voor ondernemend talent. Door startende ondernemers met elkaar te verbinden, kunnen ze van en met elkaar leren. CVJO ondersteunt startups bij het succesvol starten en laten groeien van hun bedrijf. Daarnaast wil het CVJO de verbinding leggen tussen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven. http://apeldoorn.cvjo.nl/

Over Seats2meet
Seats2meet biedt inspirerende werkplekken aan ZP’ers (zelfstandige professionals) en werknomaden binnen organisaties met als doel waarde te creëren door kennis te delen en te verbinden. Door middel van ons online kennis platform Seats2meet connect weten wij onverwacht relevante ontmoeting tussen mensen te creëren zowel op de locatie zelf als wereldwijd. Op deze manier verbinden wij de gebruikers van ons platform wereldwijd aan relevante kennis. Meer informatie is te vinden op https://www.seats2meet.com/nl