Apeldoorn,
28
januari
2016
|
18:21
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer eerste citypartner Big Start 2016 GiroGelderland

Tijdens de officiële kickoff van de Big Start 2016 GiroGelderland vandaag op Papendal maakte Centraal Beheer bekend de eerste citypartner van de gemeente Apeldoorn te zijn.

Op 6, 7 en 8 mei organiseren de Provincie Gelderland en de gemeenten Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen de eerste drie etappes van de Italiaanse wielerronde Giro d’Italia.In Apeldoorn staat op 5 mei de ploegenpresentatie gepland en op 6 mei de echte start in de vorm van een tijdrit die finisht op de Loolaan.

‘Even Apeldoorn bellen’
Marjanne Mulder, Merkmanager bij Centraal Beheer: ”Een uniek evenement in de stad waar wij al jaren gevestigd zijn en die ook al jaren centraal staat in onze reclame slogan daaraan leveren we graag een bijdrage. Met dit Citypartnership gaan we het evenement voor de bezoekers nog mooier maken. Hoe we dat precies gaan doen dat verklappen we nog niet. Dat gaan bezoekers ervaren als zij er bij zijn op 6 mei.”

Vrijwilligers verzekerd
Vrijwilligers zijn onmisbaar, ook bij evenementen zoals de Giro. Centraal Beheer verzekert al jaren vrijwilligers mede vanuit de overtuiging dat zij een onmisbare schakel zijn voor het maatschappelijke leven. Het is belangrijk dat ze ondersteund worden bij het belangrijke werk dat ze doen. Zij zorgen er mede voor dat evenementen als de Giro gaan ‘bruisen’. De vrijwilligers bij de Big Start van de Giro in Apeldoorn zijn via de gemeente Apeldoorn ook bij Centraal Beheer verzekerd.