08
oktober
2015
|
21:49
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer beste zakelijke verzekeraar

Centraal Beheer Achmea heeft de Incompany Award gewonnen als beste zakelijke verzekeraar van Nederland. In het klanttevredenheidsonderzoek van zakenblad Incompany, uitgevoerd door MWM2 onder 1800 zakelijke beslissers, voert Centraal Beheer Achmea de lijst aan in de categorie Verzekeringen met een aanbeveling van 25%.

Jack Hommel, directeur Zakelijk: “Wij zijn trots op deze prijs en bedanken onze zakelijke klanten voor deze positieve beoordeling. Het is een mooie erkenning voor ons hele team en een aanmoediging om het nog weer beter te doen voor onze klanten.”

Onderzoek
In opdracht van Incompany heeft onderzoeksbureau MWM2 de twaalfde editie van het onderzoek uitgevoerd onder zakelijke beslissers naar hun tevredenheid over adviesbedrijven in Nederland. De respondenten zijn zakelijke beslissers uit het midden- en grootbedrijf die de afgelopen twee jaar verantwoordelijk voor of betrokken zijn geweest bij de inschakeling van externe adviseurs op één of meer van de volgende gebieden: verzekeringen, management en organisatie, IT, accountancy en belastingadvies, human resources, advocatuur en notariaat, business finance, private banking en corporate finance.