21
oktober
2016
|
08:59
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer beste zakelijke verzekeraar 2016

Het vakblad Management Team laat jaarlijks onafhankelijk onderzoek doen naar de beste financiële dienstverleners van Nederland. Centraal Beheer verovert, voor het 2e jaar op een rij, de 1e plaats in de categorie Verzekeringen. In de categorie Pensioenen staan we op de 4e plaats.

Centraal Beheer ontving een aanbeveling van maar liefst 50% van de ondervraagde zakelijke beslissers uit het midden- en grootbedrijf. Een knappe prestatie!

Jack Hommel, directeur Bedrijven: “Wij zijn trots op deze prijs en bedanken de zakelijke beslissers voor deze positieve beoordeling. Het is een mooie waardering en stimulans om het elke dag nog beter te doen voor onze klanten en ze passende oplossingen aan te bieden.”

Hoe kwam het onderzoek tot stand?
Management Team doet sinds 2001 elk jaar onafhankelijk onderzoek onder zakelijke beslissers uit het midden- en grootbedrijf naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. In totaal vulden 659 respondenten de vragenlijst in. De resultaten van het MT Finance onderzoek 2016 zijn gepubliceerd in de Management Team Finance Gids. Deze gids is in een oplage van 70.000 exemplaren verspreid. Meer informatie over het onderzoek vindt u op mt.nl.