Apeldoorn,
01
oktober
2014
|
20:56
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer beste zakelijke verzekeraar

Centraal Beheer Achmea heeft de Incompany Award gewonnen als beste zakelijke verzekeraar van Nederland. In het klanttevredenheidsonderzoek van zakenblad Incompany, uitgevoerd door Motivaction onder 3.004 zakelijke beslissers, voert Centraal Beheer Achmea met een rapportcijfer van 7,26 de lijst aan in de categorie Verzekeringen. Er was nog meer succes voor Achmea want Avéro Achmea behaalde een mooie tweede plaats in het onderzoek.

Jack Hommel, directeur Zakelijk: “Wij zijn trots op deze prijs en bedanken onze zakelijke klanten voor deze positieve beoordeling. Het is een mooie waardering voor ons hele team en een stimulans om het elke dag nog weer beter te doen voor onze klanten.”


​Onderzoek

In opdracht van Incompany heeft onderzoeksbureau Motivaction de elfde editie van het onderzoek uitgevoerd onder zakelijke beslissers naar hun tevredenheid over adviesbedrijven in Nederland. De respondenten zijn zakelijke beslissers uit het midden- en grootbedrijf die de afgelopen twee jaar verantwoordelijk voor of betrokken zijn geweest bij de inschakeling van externe adviseurs op één of meer van de volgende gebieden: verzekeringen, management en organisatie, IT, accountancy en belastingadvies, human resources, advocatuur en notariaat, business finance, private banking en corporate finance.