Apeldoorn,
29
oktober
2014
|
10:02
Europe/Amsterdam

Bijzondere persoonlijke contacten bij Centraal Beheer

Annemarie van Gaal stort zich in verzekeringen

Even Carlo Boszhard bellen voor de hoogte van de autopremie; even Hans Klok bellen voor een rechtsbijstandverzekering. Vanaf vandaag is dit geen illusie maar werkelijkheid. Twaalf bekende Nederlanders zullen de komende zes weken een niet-alledaags duo vormen met een Centraal Beheer medewerker op het meest bijzondere contactcenter van Nederland. Dit alles is live te volgen op YouTube

Tijdens de campagne gaat Centraal Beheer ervoor zorgen dat heel Nederland op een bijzondere manier een auto-, woon- of rechtsbijstandsverzekering kan afsluiten. Dat doet de verzekeraar deze keer met de hulp van bekende Nederlanders waaronder Peter R. de Vries, Nicolette Kluijver en Carlo Boszhard. Zij leveren ieder op geheel eigen wijze, in duo’s met de ervaren medewerkers van Centraal Beheer, een unieke bijdrage aan het meest persoonlijke contactcenter van Nederland. Zo helpen zij met hun bekendheid om de medewerkers van Centraal Beheer in de spotlight te zetten.

Vandaag gaat Annemarie van Gaal als eerste bekende Nederlander in het contactcenter van Centraal Beheer aan de slag. Via het speciale telefoonnummer 055-579 83 10 zijn de BN- ers te bereiken. Op YouTube kan iedereen live meekijken hoe ze het er vanaf brengen.