Apeldoorn,
08
november
2017
|
12:16
Europe/Amsterdam

Beste lokale flexplek: Lab55 Apeldoorn

Lab55 bij Centraal Beheer in Apeldoorn is verkozen tot dé beste lokale flexplek van Nederland. Na bezoek aan tientallen flexplekkenin Nederland gaf de jury van de nationale flexplektest de hoogste score aan Lab55 in de categorie ‘lokaal’.

Een zorgvuldig geselecteerd professioneel testteam van vijf professionals testte de afgelopen weken tientallen flexplekken. Lab55 in Apeldoorn kwam in de categorie ‘lokaal’ als beste uit de bus en wint daarmee. In het juryrapport staat: “de service op deze flexplek is uitstekend, er is een zee aan ruimte en toch voelt het er knus ideaal om uren aan de slag te gaan.”

Mooie kroon op het werk
Linda Nieuwenhuizen, manager van Lab55: "Dit is een mooie kroon op het werk dat we hebben gedaan voor Lab55. We zijn twee jaar geleden gestart met het innovatielab omdat we geloven in open innovatie, die alleen tot stand kan komen door een open en toegankelijke cultuur en in verbinding met de buitenwereld. Lab55 is de plek waar op een laagdrempelige manier open innovatie tot stand komt en waar we ruimte geven aan ondernemers, klanten, startups, studenten en andere partijen die samen met ons willen innoveren. Het is heel fijn om te horen dat het werken op onze locatie ook gewaardeerd wordt."

De Nationale Flexplektest
Veel professionals hebben geen vaste werkplek meer. Zij werken op allerlei locaties: in koffietentjes, in moderne bedrijfsverzamelgebouwen en onderweg. Het aantal flexwerkers blijft maar stijgen. Rodney Voogel, directeur van ASUSBenelux: “Met de Nationale Flexplek Test helpen we zelfstandige professionals efficiënt te werken, door te laten zien dat er in heel Nederland locaties zijn waar je met een gerust hart je laptop kan open klappen”. Een zorgvuldig geselecteerd team van ondernemers, journalisten en bloggers, reisde het hele land door om tientallen locaties te testen. Dat deden de juryleden op basis van een heldere vragenlijst met concrete vragen: ‘Hoeveel minutenlopen vanaf het OV?’, ‘Zijn er meetingrooms en moet ik die reserveren?’, ‘Kan ik met een creditcard betalen?’ en ‘Wat kost een kop koffie?’. De long-list van locaties is mede tot stand gekomen doordat de professionals die op flexplekken werken hun locatie hadden opgegeven via:www.flexplektest.nl.

De Nationale Flexplek Test is een initiatief van ASUS Benelux in samenwerking met Microsoft en taxiservice Abel, Meeùs, ICS Business Card en ALSO CloudServices. Meer informatie staat op: www.flexplektest.nl