Apeldoorn,
30
april
2015
|
13:32
Europe/Amsterdam

57ste Even Apeldoorn bellen commercial: Welkom

Apeldoorn, 30 april 2015 - In de nieuwste Even Apeldoorn Bellen commercial gaan in het moderne huis alle deuren open voor inbrekers. Letterlijk.

Eenmaal binnen krijgen de inbrekers de buit op een presenteerblaadje. Het lijkt wel of dit huis er gewoon om vraagt…Hebben de inbrekers een lot uit de loterij? Of is dit veel te mooi om waar te zijn?

‘Welkom’ is de titel van de 57ste Even Apeldoorn bellen commercial, die werd opgenomen ter ondersteuning van de nieuwe wooncampagne. ‘Welkom’ is vanaf nu online te bekijken via YouTube en verschijnt vanaf 6 mei op televisie.

Meer verzekerd dan je denkt
In de wooncampagne staat de belofte ‘Meer verzekerd dan je denkt’ centraal. Dit betekent dat klanten bij Centraal Beheer net een stapje meer kunnen verwachten. Centraal Beheer biedt klanten meer dan alleen een uitstekende verzekering. Van service aan de telefoon bij het afsluiten van de verzekering tot verrassende oplossingen bij schade.

Met korte filmpjes laat Centraal Beheer op de site zien hoe Centraal Beheer bij een opmerkelijke schade nét even wat meer doet. Onverwacht en verrassend. Met de klant als uitgangspunt.