Onze directie

De directie van Centraal Beheer bestaat uit Marteyn Roose (voorzitter), Peter Apeldoorn, Rogier de Weerd, Claudia Stewart, Peggy Spaapen en Yory Wollerich. 

 
Marteyn Roose
Marteyn Roose heeft een achtergrond in economische psychologie en brengt een mix van klantgerichtheid en data-analyse aan tafel. Hij heeft een uniek perspectief op klantrelaties en digitale innovaties voor Centraal Beheer. Hij was hiervoor directeur Particulieren en stond aan de start van de nieuw ingezette strategie. In september 2023 pakte hij het stokje over als divisievoorzitter van Centraal Beheer.
Peter Apeldoorn
Peter Apeldoorn is verantwoordelijk voor de verkoop, marktbewerking, proposities en bediening in de zakelijke markt voor Centraal Beheer en Avéro Achmea. Het is zijn missie om zzp’ers, kleine en grote ondernemers verder te helpen. En in de intermediaire markt bij te dragen aan het duurzaam succes van het intermediair.  
Rogier de Weerd
Rogier de Weerd is verantwoordelijk voor de verkoop, marktbewerking, proposities en bediening in de particuliere markt voor Centraal Beheer en FBTO. Hij heeft aan de start gestaan van de financiële diensten van Centraal Beheer en was verantwoordelijk voor propositie- en marketingmanagement bij FBTO. Met zijn ruime marktkennis en ervaring in het schadedomein én zijn grote netwerk in de schadeketens is het zijn ambitie om ons succes op de particuliere markt met Centraal Beheer en FBTO nog groter te maken.
Claudia Stewart
Claudia Stewart is verantwoordelijk voor strategie, change & digitaal design bij Centraal Beheer. Eerder heeft Claudia uitgebreide ervaring opgedaan bij Rabobank (als directeur Particuliere Verzekeringen), OHRA en Nationale-Nederlanden.
Peggy Spaapen
Peggy Spaapen is verantwoordelijk voor Merk, Beleving en Marketingcommunicatie. Ze gelooft in de kracht van het merk en is verantwoordelijk voor merkpositionering, waaronder ook de ‘Even Apeldoorn bellen’ campagnes. Samen met haar team en alle collega's maakt zij zich hard om onze merkbelofte waar te maken en onze klanten elke dag voorop te stellen.
Yory Wollerich
Yory Wollerich is verantwoordelijk voor data en analytics. Hij is dag in dag uit met zijn team bezig de organisatie mee te nemen om klantgericht te werken met data, van de modellen tot het personaliseren van informatie voor klanten tot het oprichten van de analytical data community binnen Achmea. Zijn doel is data gedreven werken nog meer in het DNA van de organisatie krijgen.