Apeldoorn,
24
april
2020
|
15:43
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer introduceert Thuiswerkplek

Nederland werkt massaal thuis door het Corona-virus. Er wordt aan de keukentafel gewerkt of zelfs op de bank. Of mensen verzinnen een creatieve oplossing met een op hoogte verstelbare strijkplank. Dat is voor langere tijd niet ideaal. Dus is het extra belangrijk om thuis een fijne en gezonde thuiswerkplek te hebben. Sinds deze week kunnen bedrijven en consumenten bij Centraal Beheer terecht voor hulp bij het inrichten van deze thuiswerkplek.

Manager Business Line Diensten Linda Nieuwenhuizen vertelt over de aanleiding voor deze nieuwe dienst: “Het thuiswerken duurt in ieder geval nog tot 20 mei. En ook daarna zal bij veel bedrijven thuiswerken nog meer ingeburgerd raken. We hebben deze service opgezet omdat we mensen graag helpen en gemak bieden, ook in deze onzekere periode. Uit recent onderzoek blijkt dat er grote behoefte is om een fijne, gezonde werkplek in te richten thuis. Via Centraal Beheer kan je dat nu makkelijk regelen. We helpen werkgevers om goede thuiswerkplekken te realiseren voor hun werknemers. Regelt je werkgever niets of ben je zzp’er, dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht.”

Kopen of huren
Nieuwenhuizen: “Wij hebben een selectie van Arbo-proof meubilair en andere benodigdheden gemaakt. De klant kan kiezen uit een aantal samengestelde pakketten. Deze kan de klant kopen, maar ook huren. We komen de bestelling thuis afleveren en monteren het voor de deur. Zo houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en beschermen we onze klanten en medewerkers. Maar kunnen we het de klant toch gemakkelijk maken.

Comfortabel werken
Centraal Beheer is zelf geen leverancier van meubilair en andere thuiswerk-benodigdheden, maar heeft in SKO een deskundige partner gevonden. Centraal Beheer zorgt er samen met SKO voor dat mensen alles in huis hebben om comfortabel hun werk te kunnen doen. Zo voorkom je fysieke klachten. Op onze website staan daarnaast tips voor thuiswerken. Hoe houd je balans tussen werk en privé en hoe verdeel je je energie goed?

Meer diensten naast verzekeringen
“Het bieden van de dienst Thuiswerkplek past in de koers van Centraal Beheer om niet alleen verzekeringen en financiële producten, maar ook diensten aan te bieden. Zo helpen we ondernemers verder en bieden we consumenten dagelijks gemak. Samen met onze partners helpen wij klanten al 110 jaar. Zij kunnen daarbij vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening. En mocht er toch iets misgaan, dan lossen wij het op. Gewoon Even Apeldoorn bellen”, aldus Nieuwenhuizen. 

Ondernemers kunnen hier terecht voor meer informatie. Consumenten kunnen hier terecht voor de dienst en tips.