Apeldoorn,
10
december
2019
|
10:43
Europe/Amsterdam

Centraal Beheer breidt Duurzaam Woongemak uit

Sinds juni dit jaar kunnen woningeigenaren bij Centraal Beheer terecht voor advies over en aanschaf van zonnepanelen. Hiermee maakte Centraal Beheer een start met de dienst ‘Duurzaam Woongemak’, bedoeld om consumenten te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Deze dienst wordt na een succesvol eerste half jaar nu uitgebreid met woningisolatie.

Jaap de Groot, Business Development manager bij Centraal Beheer: “Veel consumenten willen hun huis wel verduurzamen, maar vinden het ingewikkeld. Ze weten niet goed waar ze moeten beginnen en wat er allemaal bij komt kijken. Daar helpen wij ze graag een handje bij met de expertise die wij in huis hebben en samen met onze partners. Wij hebben als verzekeraar al jaren ervaring met woningonderhoud en weten hoe belangrijk het is dat dat goed gebeurt. De hulp die we bieden bij het aanschaffen en plaatsen van zonnepanelen wordt goed gewaardeerd, ruim 30.000 klanten hebben een dakscan uitgevoerd op de website en in korte tijd hebben al honderden klanten profijt van de zonnepanelen op hun dak.”

Hulp bij isolatie van de woning
De Groot: “We introduceren nu de isolatieservice als nieuw onderdeel van Duurzaam Woongemak. Daarmee bieden we iedereen met een koopwoning hulp bij het isoleren van de woning. Op onze website kun je met de isolatiescan vrijblijvend bekijken op welke manieren je je woning beter zou kunnen isoleren. En wat de prijs is, de terugverdientijd en het effect op je energielabel en woningwaarde. Zo heeft de klant in 2 minuten een eerste indicatie. Wil je vervolgens meer weten? Dan komt gratis en vrijblijvend een adviseur bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Hij beantwoordt alle vragen en bekijkt de mogelijkheden, zodat hij een goed advies kan geven en een daarbij passende offerte. Makkelijk geregeld dus”.

Meer diensten voor dagelijks gemak
Duurzaam Woongemak is de volgende dienst in de opmars van Centraal Beheer om niet alleen verzekeringen maar ook diensten aan te bieden. Zo helpen we mensen altijd verder en bieden we dagelijks gemak.