In de media

Filter items by date
Period:
-
Centraal Beheer rolt producten digitale veiligheid uitopens in new window
Verzekeraar Centraal Beheer stort zich op de markt voor digitale veiligheid. Het bedrijf wil een groot aantal diensten uitrollen, waaronder uiteindelijk zelfs monitoringsdiensten en een zogenoemd awareness-programma voor medewerkers. Dat vertelt Jack Hommel, directeur bedrijven bij Centraal Beheer, op de website van Centraal Beheer.
30
mei
2018
www.emerce.nl
Nu.nl: Kleine belegger hard geraakt door vaste kostenopens in new window
Vergelijkingssite beleggingsmatch.nl voerde in samenwerking met IEX.nl, Belegger.nl en IEXGeld.nl het onderzoek Beleggen met vakantiegeld uit. Belangrijkste conclusies: ◾Vaste kosten nadelig voor de kleine belegger. ◾Goedkoopste oplossingen zijn Binck Forward, Centraal Beheer Gemaksfondsen en Fitvermogen gemaksfondsen. ◾ABN Amro, Fitvermogen en ING behoren tot de top 3 van best renderende aanbieders. ◾Centraal Beheer Gemaksfondsen en Robeco One scoorden qua rendement het beste in 2017. ◾Beleggen leverde afgelopen tien jaar 3,5 keer meer op dan sparen.
22
mei
2018
www.nu.nl
Schade-magazine.nl: Centraal Beheer biedt telefoonreparatieopens in new window
Centraal Beheer introduceert een dienst voor telefoonreparatie. Deze dienst is ook voor degenen die geen polis bij de verzekeraar uit Apeldoorn hebben lopen. 88% van de smartphonebezitters heeft geen aparte verzekering voor schade aan de smartphone. 53% laat een schade repareren.
15
mei
2018
www.schade-magazine.nl
InFinance: Rabobank en Centraal Beheer meest klantvriendelijkopens in new window
Centraal Beheer heeft de titel ‘klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland’ gewonnen en Rabobank de titel ‘klantvriendelijkste bank van Nederland’. De verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is de publieksprijs van de CustomerFirst Awards.
21
apr
2018
www.infinance.nl
VVP: Thuis Hypotheek van Centraal Beheer nu ook voor doorstromersopens in new window
Centraal Beheer breidt haar Thuis Hypotheek Online uit. Naast starters kan nu ook een beperkte groep doorstromers zonder advies online een hypotheek afsluiten.
19
apr
2018
www.vvponline.nl
Customerfirst!: Serious Request - Even Apeldoorn bellen!opens in new window
Op zondag 24 december werkten 200 vrijwilligers tijdens de eindshow in het tijdelijke callcenter in het bedrijfsrestaurant van Centraal Beheer bij het verwerken van de laatste giften en donaties. Toen in oktober 2016 bekend werd dat het Glazen Huis van Serious Request in december 2017 in Apeldoorn zou staan, was het voor Centraal Beheer, onderdeel van Achmea, meteen duidelijk dat zij daar actief een bijdrage aan wilden gaan leveren.
26
jan
2018
(pdf)
Stormschade: wat kun je claimen bij de verzekering? opens in new window
Omgewaaide bomen, rondvliegende dakpannen en wateroverlast: het stormt weer in Nederland. En dat kan behoorlijke schade aanrichten aan bijvoorbeeld huizen of auto's. Maar welke schadeclaims vallen er onder welke verzekering en wat kun je doen om schade te voorkomen?
18
jan
2018
www.rtlz.nl
On demand-dienst RoadGuard kans op nieuw verdienmodel verzekeraaropens in new window
Centraal Beheer verwacht een belangrijke verandering in verzekeringsland: betalen naar gebruik. Met RoadGuard bereidt het zich hierop voor. De app voor on demand-pechhulp is inmiddels door ruim honderdtienduizend mensen gedownload. In oktober werd het nog beloond met twee bronzen Lovie Awards.
10
jan
2018
www.emerce.nl
Centraal Beheer komt met nieuwe Arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV)opens in new window
Centraal Beheer breidt haar AOV-aanbod uit met een nieuwe variant: de Kort & Krachtig AOV. De nieuwe variant heeft een kortere uitkeringsperiode en een lagere premie. Centraal Beheer richt zich op ondernemers die nog geen AOV hebben omdat ze deze te duur vinden.
02
jan
2018
www.amweb.nl
Klanten Centraal Beheer blijven Apeldoorn bellenopens in new window
Een paar jaar terug lanceerde Centraal Beheer zelf de leuze ‘Even Apeldoorn Appen’, maar de legendarische reclamekreet van de verzekeraar is ongewijzigd gebleven. Niet zonder reden, zo bleek uit de presentatie van Linda Nieuwenhuizen, Manager New Business & Digital Change bij Centraal Beheer, gisteren op Emerce eFinancials. “Bellen is persoonlijk”.
30
nov
2017
www.emerce.nl
De verzekeringsbranche moet sneller innoveren en data beter beschermenopens in new window
“Veel ideeën zijn eigenlijk niet nieuw, het moment is het belangrijkste”. Zo vertelde Linda Nieuwenhuizen van Centraal Beheer donderdag tijdens het eFinancials event in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam waar pakweg 250 professionals op af waren gekomen voor de laatste ontwikkelingen binnen het Nederlandse fintech-landschap.
30
nov
2017
www.amweb.nl
InFinance: 'Twee derde zzp’ers niet verzekerd'opens in new window
Van de meer dan 1 miljoen zzp’ers in ons land heeft 64% geen aansprakelijkheidsverzekering voor hun bedrijf. Jack Hommel, directeur Bedrijven bij Centraal Beheer. “Vaak hebben ze geen aansprakelijkheidsverzekering voor hun bedrijf. omdat ze denken dat hun privéverzekering dekking biedt."
23
nov
2017
www.infinance.nl
'Stress pakjesavond weg door gratis verzekering'opens in new window
Ruim een kwart van de Nederlanders ervaart flinke stress in de aanloop naar pakjesavond, blijkt uit verschillende onderzoeken. Om de stress te verminderen lanceert Centraal Beheer zaterdag, de dag van de intocht van Sinterklaas in Dokkum - als eerste verzekeraar in Nederland een speciale #zininsint-verzekering.
17
nov
2017
www.metronieuws.nl
'Otly en Centraal Beheer lanceren Zakgeld Starterkit'opens in new window
Op 31 oktober was het Wereldspaardag en voor Otly en Centraal Beheer was dat het moment om hun nieuwe Zakgeld Starterkit te presenteren. Dit is een online platform dat ouders en kinderen op een interactieve en leerzame manier kennis laat maken met geldzaken.
07
nov
2017
www.banken.nl
'Banksparen levert meer op dan lijfrenteverzekering'opens in new window
Wie buiten een werkgever heeft gespaard voor zijn pensioen, krijgt vaak meer uitgekeerd met banksparen dan met een lijfrenteverzekering. Dat blijkt uit onderzoek van MoneyWise. Centraal Beheer behoort bij de 3 best scorende aanbieders van banksparen.
19
okt
2017
www.telegraaf.nl
'Minimum inleg van 250 euro'opens in new window
Voor het openen van een spaardeposito geldt vaak een minimuminleg. Centraal beheer is met 2,15 procent de aanbieder van het hoogste rendement op spaardeposito’s.
18
okt
2017
content.moreover.com
'Centraal Beheer verzekert zelfrijdende auto Eindhovense startup'opens in new window
Centraal Beheer gaat zelfrijdende elektrische deelauto's verzekeren. Moederbedrijf Achmea heeft hiervoor een deal gesloten met Amber.
11
okt
2017
www.nu.nl
'Autopolis op de schop door zelfrijdende auto'opens in new window
Centraal Beheer is de eerste verzekeraar in Nederland die zelfrijdende elektrische deelauto’s gaat verzekeren. Door de komst van zelfrijdende en deelauto’s gaat de traditionele autoverzekering flink op de schop.
11
okt
2017
www.telegraaf.nl
Bootje delen razend populair opens in new window
Uitzending Z TODAY
01
jul
2016
www.youtube.com