In de media

Filter items by date
Period:
-
InFinance: 'Twee derde zzp’ers niet verzekerd'opens in new window
Van de meer dan 1 miljoen zzp’ers in ons land heeft 64% geen aansprakelijkheidsverzekering voor hun bedrijf. Jack Hommel, directeur Bedrijven bij Centraal Beheer. “Vaak hebben ze geen aansprakelijkheidsverzekering voor hun bedrijf. omdat ze denken dat hun privéverzekering dekking biedt."
23
nov
2017
www.infinance.nl
'Stress pakjesavond weg door gratis verzekering'opens in new window
Ruim een kwart van de Nederlanders ervaart flinke stress in de aanloop naar pakjesavond, blijkt uit verschillende onderzoeken. Om de stress te verminderen lanceert Centraal Beheer zaterdag, de dag van de intocht van Sinterklaas in Dokkum - als eerste verzekeraar in Nederland een speciale #zininsint-verzekering.
17
nov
2017
www.metronieuws.nl
'Otly en Centraal Beheer lanceren Zakgeld Starterkit'opens in new window
Op 31 oktober was het Wereldspaardag en voor Otly en Centraal Beheer was dat het moment om hun nieuwe Zakgeld Starterkit te presenteren. Dit is een online platform dat ouders en kinderen op een interactieve en leerzame manier kennis laat maken met geldzaken.
07
nov
2017
www.banken.nl
'Banksparen levert meer op dan lijfrenteverzekering'opens in new window
Wie buiten een werkgever heeft gespaard voor zijn pensioen, krijgt vaak meer uitgekeerd met banksparen dan met een lijfrenteverzekering. Dat blijkt uit onderzoek van MoneyWise. Centraal Beheer behoort bij de 3 best scorende aanbieders van banksparen.
19
okt
2017
www.telegraaf.nl
'Minimum inleg van 250 euro'opens in new window
Voor het openen van een spaardeposito geldt vaak een minimuminleg. Centraal beheer is met 2,15 procent de aanbieder van het hoogste rendement op spaardeposito’s.
18
okt
2017
content.moreover.com
'Centraal Beheer verzekert zelfrijdende auto Eindhovense startup'opens in new window
Centraal Beheer gaat zelfrijdende elektrische deelauto's verzekeren. Moederbedrijf Achmea heeft hiervoor een deal gesloten met Amber.
11
okt
2017
www.nu.nl
'Autopolis op de schop door zelfrijdende auto'opens in new window
Centraal Beheer is de eerste verzekeraar in Nederland die zelfrijdende elektrische deelauto’s gaat verzekeren. Door de komst van zelfrijdende en deelauto’s gaat de traditionele autoverzekering flink op de schop.
11
okt
2017
www.telegraaf.nl
Bootje delen razend populair opens in new window
Uitzending Z TODAY
01
jul
2016
www.youtube.com